Verwarming

Verwarming

De pijpschalen, gemaakt van rotswol en bekleed met aluminiumfolie, zijn concentrisch gewikkeld en aan één zijde over de volledige lengte doorgesneden. Deze schalen worden vooral ingezet in verwarmingssystemen. Afhankelijk van de behoeften kunnen de schalen ook worden afgewerkt met aluminium, roestvrij staal (inox) of Isosokin.

Extreme duurzaamheid

De reactie van minerale wol op vuur blijft onveranderd naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent dat er geen afbraak plaatsvindt naarmate het materiaal ouder wordt, zoals soms kan gebeuren bij organische materialen. De brandwerendheid van minerale wol wordt niet aangetast door hoge temperaturen. De Euroclass-classificatie van het product blijft stabiel of kan zelfs verbeteren bij blootstelling aan hoge temperaturen, in tegenstelling tot organische materialen. De thermische geleidbaarheid van minerale wolproducten blijft constant gedurende de tijd. Ervaring heeft aangetoond dat de vezelstructuur stabiel blijft en dat de porositeit geen andere gassen bevat dan de normale atmosferische lucht.

Als u meer informatie wilt over het isoleren van verwarming in Genk, aarzel dan niet om contact op te nemen met Isoworx. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige details over onze isolatieoplossingen.

Verwarming