Bekleding

Bekleding voor isolatie

Wanneer de buitenzijde van uw gebouw is voorzien van externe isolatie, is het essentieel om deze isolatielaag te beschermen tegen externe invloeden en elementen. Isoworx, gevestigd in Genk, is gespecialiseerd in het aanbieden en installeren van passende bekleding oplossingen voor isolatie. Onze expertise stelt ons in staat om uw isolatiesysteem te voorzien van duurzame bescherming en afwerking.

Soorten bekleding

Afhankelijk van uw specifieke vereisten bieden wij diverse afwerkingsmogelijkheden voor uw isolatie. U kunt kiezen voor afwerking met aluminium, Isoskin of wrap-tec, afhankelijk van wat het beste bij uw behoeften past. Daarnaast is ook een afwerking in roestvrij staal (RVS) mogelijk, vooral geschikt voor bedrijven binnen de voedingsindustrie die extra aandacht aan hygiëne moeten besteden. Wanneer de buitenkant van een gebouw wordt geïsoleerd, is het van cruciaal belang om bescherming te bieden tegen externe factoren. De impact van wind en regen kan namelijk schadelijk zijn voor de geïnstalleerde isolatie. In dit opzicht biedt het aanbrengen van een bijkomende beschermende laag in aluminium te Genk de optimale oplossing.

De verschillende soorten bekledingen worden volledig beheerd door het Isoworx-team, van meting tot installatie. Daarnaast bieden we dezelfde hoogwaardige kwaliteit voor zowel vierkante als ronde leidingen. Bovendien beschikken we over een systeem dat effectief voorkomt dat water binnendringt.

Professioneel advies

Nieuwsgierig naar hoe wij de isolatie van uw bedrijf kunnen afwerken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professioneel advies. We staan klaar om u te helpen.

Voedingsindustrie

Indien uw onderneming actief is in de voedingsindustrie, bieden wij ook de mogelijkheid om de roestvrijstalen (RVS) variant te leveren en te installeren, die bijzonder geschikt is voor deze branche. Daarnaast kunnen we eveneens een afwerking in PVC, Isoskin of wrap-tec verzorgen, afhankelijk van de specifieke eisen van uw bedrijf.

Plaatwerk

PVC afwerking

Een Isoskin-afwerking wordt toegepast om de isolatie te beschermen tegen potentiële schade. Een dergelijke Isoskin-afwerking is vaak gebruikelijk in openbare ruimtes waar de isolatie gemakkelijk toegankelijk is en blootgesteld kan worden aan interactie met mensen. Isoworx biedt deze afwerkingsmogelijkheid in Isoskin aan om te voldoen aan dergelijke behoeften.

Bekleding op maat

Als ervaren vakman biedt Isoworx nauwkeurige maatwerkoplossingen voor Isoskin-afwerking, afgestemd op uw specifieke vereisten. Met onze diepgaande technische expertise kunnen we u diverse effectieve mogelijkheden bieden voor het bekleden van uw isolatie. U kunt vertrouwen op onze knowhow om een passende en hoogwaardige afwerking te realiseren die aan uw behoeften voldoet.

Andere mogelijkheden bekleding

Bovendien bieden we ook de optie om uw isolatie af te werken met aluminium of wrap-tec, afhankelijk van de locatie van de isolatie. Voor professioneel advies op maat nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Isoskin

Afwerking wrap-tec

Bij het isoleren van de buitenkant van uw gebouw is het van groot belang om de isolatie te beschermen tegen invloeden en externe elementen. Met name wind en regen kunnen schadelijk zijn voor de geïnstalleerde isolatie. Een wrap-tec afwerking te Genk kan een voortreffelijke oplossing bieden om deze bescherming te realiseren.

Efficiënt en duurzaam

Een wrap-tec afwerking kan aanzienlijk sneller worden geïnstalleerd dan een aluminium afwerking, aangezien metingen en materiaal fabricage niet nodig zijn. Wrap-tec is een flexibele, vulkaniserende band die zich dicht bij aanraking bevindt. Daarnaast is wrap-tec bestand tegen UV-straling en regen, en het materiaal kan worden toegepast in zowel grijze als zwarte varianten.

Andere opties

Indien uw isolatie een andere afwerking vereist, zoals bijvoorbeeld aluminium of PVC, kunt u ook rekenen op Isoworx in Genk. Voel u vrij om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om uw wensen te verkennen en u te adviseren over de passende oplossing voor uw situatie.

Wrap-tec
Kaimann
Kooltherm